Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Větší bezpečnost ve městě, lepší přehled v dopravě, ale i dohled na zvýšenou hladinu hluku, to všechno bude zaznamenávat nový...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 6 dnů
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 35 týdnů 3 hodiny
Chrudim – Městský kamerový systém se rozšířil o nový kamerový bod na Resselově náměstí. Kamera snímá morový sloup i celé náměstí z rohu Komenského...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 3 dny
Chrudim – Hned o dva kamerové body by se strážníkům městské policie hodilo rozšířit městský kamerový systém. V pondělí odpoledne vzala návrh Rada...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudim – V roce 2023 už se obměňovaly ve městě hned tři kamery a další by se měly objevit co nevidět, jak uvedl vrchní strážník Městské policie...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »
vydáno před 1 rok 38 týdnů
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 den
Chrudim – V tomto týdnu, pokud půjde vše podle plánu, by měla být dle vyjádření městského strážníka Lukáše Dvořáka nainstalována po incidentu v...Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Pardubický kraj – Dnes se v prostorách krajského úřadu na Komenského náměstí v Pardubicích, v sále Jana Kašpara, kde bylo očkovací...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Pardubice – V sobotu 8. ledna 2022 krátce před čtvrtou hodinou ranní muž a žena náhodně prohlíželi kontejnery v lokalitě Labský palouk...Celý článek »