Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Velkolepá akce rekonstrukce kašny v ulici Víta Nejedlého se začala připravovat už v roce 2020, kdy proběhl průzkum za účelem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Chrudim – Přiznáváme se, že ve včerejším článku došlo původně k přehlédnutí a slova tiskového oddělení byla nechtěně omylem vydávána za vyjádření...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Velkou pozornost vzbudil článek Chrudimských novin, v němž byl prezentován názor tiskového mluvčího radnice Aleše Prokopce, který tvrdil,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Někdo to označí za „prošmírovanost“ a důkaz existence velkého spiknutí, jehož cílem je kontrolovat občany na každém jejich kroku. Jinému...Celý článek »
vydáno před 4 roky 13 týdnů
Chrudim – Bezradnost a přešlapování na místě. I tak se dá definovat spolupráce, nebo spíše „nespolupráce“ s partnerskými městy. Začalo to už za...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim – Ani v pondělí 5. června zloději nespali a vesele kradli. Snad chtěli dohnat nedávný Den dětí a udělat radost větší školce, nebo celému...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - Úředníci místního městského úřadu se mohou dmout pýchou. V krajském kole prvního ročníku soutěže „Přívětivý úřad“ převálcovali všechna...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Další nemilou zkušenost s otevřenou a komunikativní radnicí, respektive jejím úřednickým aparátem udělali obyvatelé Gorkého ulice. Poté, co...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Všichni obyvatelé města si teď nemohli nevšimnout, že jim do schránek dorazil něco barevného a zcela nového. Nejedná se o reklamní leták...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Chrudim - Dopravní omezení, která mnozí řidiči proklínají cestou do Pardubic, dávají tušit, že se dokončení první části obchvatu nezadržitelně blíží...Celý článek »