Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 14 týdnů
Pardubice - Strážníkům volala obyvatelka domu, že v místě, kde bydlí, se ozývá naléhavé ženské volání o pomoc. Jak se ukázalo, dotyčnou měla být...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku 156 se o půl čtvrté ráno obrátil pracovník ostrahy s tím, že pozoruje mladíka v bílém svetru, který na...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Strážníci městské policie se i nadále a stále častěji setkávají s podomními prodejci, kteří nabízejí nové smlouvy na energii. Ne...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - Auto stojící v zákazu zastavení zaujalo hlídku měststké policie, která projížděla zrovna kolem. Rozhodně nechtěla nechat uvedený...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Pardubice - Strážníci se během jediného dne potýkali se zloději, kteří v pěti případech kradli v obchodech.Celý článek »
vydáno před 8 let 23 týdny
Pardubice - Po tísňové lince 156 přijali strážníci oznámení na dva mládence, kteří měli v ulici K Vápence přelézt plot a pohybovat se na...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - Na tísňovou linku městské policie volala žena s tím, že sleduje rvačku dvou mužů. Oba pánové spolu zápasili i mimo chodník a tak...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - Asistentka prevence kriminality vyrozuměla strážníky o tom, že mezi bezdomovci v jejich osadě objevila 17letou dívku. Bezpochyby...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Pardubice - Na tísňovou linku 156 se strážníkům ozval muž, který upozornil na dvě podezřelé osoby pohybující se kolem zaparkovaného auta.Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Pardubice - Noční setkání pardubických strážníků s příliš hlasitou podnapilou skupinkou mladých lidí, kteří si nenechali za své počínání říct,...Celý článek »