Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 7 týdnů
Chrudim - Rada města má ve své gesci i schvalování drobných finančních darů. Nikdo z žadatelů o příspěvek plynoucí z radniční kasy nemůže však...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim - Tradiční peněžité dary schválili na svém posledním zasedání radní města. Obdarovali celkem pět subjektů, které si ...Celý článek »
vydáno před 9 týdnů 1 den
Chrudimsko – Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka pro divoká zvířata v Boru u Skutče, kterou před 25 lety zřídil Český svaz ochránců přírody,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – Město Chrudim je největším akcionářem společnosti Vodovody a kanalizace Chrudim. Rada města měla v pondělí vybrat zástupce města...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – Hlavním tématem na včerejší Radě města Chrudim bylo hospodaření v městských lesích. Radní vzali včera na vědomí hospodaření za rok 2021 a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Chrudim – V dnešní době už se garáže někdy pronajímají i k jiným účelům, než je parkování auta, třeba i k ubytování těm, kteří by jinak skončili bez...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Chrudim – Říká se, kdo šetří, má za tři. Stačilo tedy v případě spolku Hurá na Výlet! podle města včas otočit kolečkem a natáčet pořady pro seniory...Celý článek »
vydáno před 2 roky 42 týdny
Proseč/Pasíčka – Ekocentrum a záchranná stanice Pasíčka realizuje ekovýchovné programy a současně se ve venkovní expozici areálu můžete seznámit...Celý článek »
vydáno před 3 roky 5 týdnů
Proseč/Bor u Skutče – Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka funguje a pomáhá divokým zvířatům už dlouhá léta. Od té doby, co ale musí mít kvůli...Celý článek »
vydáno před 4 roky 10 týdnů
Chrudim – Městské lesy nejsou v nejlepší kondici. Ve skutečnosti je toto tvrzení spíše eufemismus. Lesy Na Podhůře, v okolí rozhledy Bára, umírají...Celý článek »