Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 26 týdnů
Pardubice/Praha - Vrchní soud v Praze potvrdil pětileté vězení pro Vladimíra Újezdského za znásilnění teprve čtyřleté dívenky. Ohavného činu se...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Pardubice - Dvě mladé dívky se nechaly odvézt od diskotéky dvěma cizinci, které si stoply. Cestou mělo dojít k tomu, že muži po nich požadovali...Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Chrudim/Hradec Králové - Krajský soud v Hradci Králové poslal na pět let do věznice s ostrahou 35letého Jiřího Stehlíka za to, že celkem čtyřikrát...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - Až desetiletý trest může čekat 36letého muže, kterého v těchto dnech začala stíhat zdejší kriminálka hned pro dva zločiny vydírání a...Celý článek »
vydáno před 9 let 32 týdny
Chrudim - Za údajné znásilnění dvou žen v roce 1992 si Jan Šafránek nespravedlivě odpykal rok vězení. Že mu tak justiční omyl doslova zničil jeho...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Chrast - Teprve 19letého cizince se podařilo v uvedeném městě vypátrat a dopadnout pracovníkovi chrudimské kriminální služby. „Při samotném...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Pohled z okna nejmenované pardubické ubytovny vyděsil v půl desáté večer několik dospívajících dívek, když v nedalekém křoví...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Chrudim/Hradec Králové - Bezbrannosti nezletilé nevlastní dcery měl dlouhodobě zneužívat její 31letý otčím Jaroslav K. z Chrudimska. Obžalovaný...Celý článek »
vydáno před 10 let 44 týdny
Hradec Králové - Teprve 16letý  Radek Ž. z Pardubic se při výslechu na kriminálce ke svému zločinu, kdy znásilnil a poté se pokusil...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Hradec Králové/Pardubice - Kriminálka několik dní pátrala po 16letém Radku Ž. z Pardubic, který je důvodně podezřelý ze znásilnění a pokusu vraždy...Celý článek »