Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 42 týdny 2 dny
Pardubice –Pardubický komorní soubor Barocco sempre giovane (BSG), známý svojí spoluprací s předními českými i zahraničními umělci, zveřejnil termíny...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 26 min
Pardubice – Výjimečná osobnost nejen v české kultuře, ale i v mezinárodním povědomí, houslista Jan Talich, vystoupí ve čtvrtek 25. května 2023 v 19...Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Heřmanův Městec – V neděli 22. ledna v 17 hodin se koná v místní synagoze komorní koncert hudební skupiny Trio Bel Canto. Vystoupení...Celý článek »
vydáno před 1 rok 14 týdnů
Pardubice – Letošní Svatoštěpánský koncert Barocco sempre giovane se uskuteční 26. prosince v 17 hodin v Sukově síni domu hudby v ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Pardubice – Houslista a koncertní mistr České filharmonie Jiří Vodička zahájí podzimní cyklus koncertů spolu s komorním souborem Barocco sempre...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim - V pátek 26. listopadu se uskuteční abonentní koncert Barocco sempre giovane s klavíristou Matyášem Novákem, který se měl konat ve...Celý článek »
vydáno před 2 roky 22 týdny
Chrudim - V rámci „Pardubického hudebního jara na podzim“ se uskuteční v pondělí 25. října v 19 hodin v kostele Nanebevzetí Panny...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Pardubice – Jen respirátory visící na stojáncích na noty připomínají těžkou dobu, ve které koncertují otestovaní hudebníci. ...Celý článek »
vydáno před 4 roky 27 týdnů
Skuteč - V pondělí 23. září v 18.30 hodin se v Kostele Nanebevzetí Panny Marie uskuteční benefiční koncert na opravu střechy barokní fary.Celý článek »