Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 42 týdny
Pardubice – Uzavírka potrvá celé letní prázdniny. Podjezd z ulice 17. listopadu na ulici Jana Palacha bude úplně uzavřen do 6. července a po té...Celý článek »
vydáno před 9 let 47 týdnů
Pardubice - Po dvou měsících končí stavební práce v ulici Jana Palacha a stavbaři se posouvají blíže k centru krajského města. První část rozsáhlé...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Chrudim - Další silniční uzavírka a další komplikace v dopravě. I tak by se dala nazvat uzavírka části Škroupovy ulice. Nejedná se přitom o...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Pardubice - Pardubický magistrát se chystá kvůli odlehčení dopravy v centru města propojit místní rychlodráhu s frekventovanou ulicí 17....Celý článek »
vydáno před 11 let 37 týdnů
Pardubice - Pardubický kraj, který získal na opravu silnice v ulici 17. listopadu dotaci, nechce vyhovět žádosti radnice, aby zde současně s...Celý článek »
vydáno před 12 let 7 týdnů
Pardubice - V úterý po 16. hodině došlo v ulici Jana Palacha k loupežnému přepadení pobočky Komerční banky. Zatím nezjištěný lupič zde...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Pardubice - Strážníci zdejší městské policie zadrželi v ulici 17. listopadu muže, který odpovídal popisu osoby hledané Policií České...Celý článek »
vydáno před 12 let 15 týdnů
Pardubice - Hodinu před půlnocí našla hlídka zdejší městské policie ležícího muže na zemi v ulici 17. listopadu. Strážníci v něm poznali bezdomovce,...Celý článek »