Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 36 týdnů
Chrudim - Žádným troškařem nebyl prozatím neznámý zloděj, který se rozhodl využít letních prázdnin k vybrání hned několika garáží v místní lokalitě...Celý článek »
vydáno před 6 let 38 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu přijali policisté na zdejším obvodním oddělení oznámení o vloupání do garáže, v místní lokalitě garáží Cihelna....Celý článek »
vydáno před 7 let 32 týdny
Králíky -  Na tento víkend je v Králické pevnostní oblasti připraven už 19. ročník vojensko-historické akce Cihelna, jejímž tématem letos...Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Hradec Králové - Pardubický a Královéhradecký kraj se prezentují na společném stánku východních Čech v rámci tradičního hradeckého veletrhu...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Pardubice - Jediný zdejší autokemp byl třech letech znovu otevřen. Po rekonstrukci se tak v těsné blízkosti koupaliště Cihelna může ubytovat zhruba...Celý článek »
vydáno před 9 let 42 týdny
Seč - V místním Autokempu Seč Pláž se v pátek 6. června a v sobotu 7. června koná druhý ročník festivalu mnoha hudebních žánrů pod názvem Festival...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 dny
Chrudim - Město se chystá zmapovat několik rizikových míst, které mohou být znehodnoceny starou ekologickou zátěží. Jde především o průmyslové...Celý článek »
vydáno před 11 let 4 týdny
Pardubice - Jediný pardubický autocamp by měl být do léta v provozu. Město připravilo jeho rekonstrukci za milion korun. Projekt obsahuje zbourání...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim - V úterý v podvečer bylo strážníkům oznámeno, že u garáží v Cihelně už nějakou dobu postává Škoda Felicia. Auto tak budilo...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Pardubice - Provozovatelem zdejšího koupaliště na Cihelně bude v následujících třech letech veřejná obchodní společnost P. Ministr, která vyhrála...Celý článek »