Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 5 dnů
Slatiňany - Od poslední neděle se chrudimská policie zabývá krádeží chladícího oleje z jednoho z místních transformátorů. „Neznámý pachatel zde...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Zdejší policii se podařilo dopadnout zloděje ve věku 29, 30 a 30 let, kteří se zabývali krádežemi oleje z transformátorů. Na první z...Celý článek »
vydáno před 11 let 12 týdnů
Hrochův Týnec - Chrudimská policie se od neděle zabývá krádeží oleje, který "zmizel" v období od 11. do 20. ledna z tamní trafostanice...Celý článek »
vydáno před 8 let 45 týdnů
Proseč - Ve středu se na strážníky Městské policie ve Skutči obrátila místní žena s tím, že ji někdo před obchodem na náměstí. Dr. Tošovského  ...Celý článek »
vydáno před 8 let 47 týdnů
Skuteč/Proseč - Chrudimská policie eviduje od začátku roku již téměř dvě desítky případů, které souvisejí s vloupáním do rekreačních objektů....Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Proseč - Volně odložený batoh ponechaný v zaparkovaném služebním autě se stal lákadlem pro zatím neznámého zloděje. Do auta se dostal podle...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Proseč - Od úterý se chrudimská kriminálka věnuje vloupačce do jednoho z místních rodinných domů. Neznámý zloděj využil za bílého dne, že v...Celý článek »
vydáno před 11 let 33 týdny
Slatiňany - Zatím neznámý zloděj ukradl z místní trafostanice 200 litrů chladícího oleje. Ta se přehřála, zkratovala a zcela poškodila....Celý článek »
vydáno před 13 hodin 28 min
Chrudimsko – Policie zveřejnila video, prostřednictvím kterého doufá, že vypatrá zloděje peněženky. Na zveřejněném videu je vidět hlouček lidí...Celý článek »
vydáno před 2 týdny 17 hodin
Chrudimsko – Policisté na Chrudimsku od včerejšího večera pátrali po pohřešovaném seniorovi (79), který odešel  z Proseče kolem...Celý článek »