Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Mlčení komunálních politiků přerušilo v pátek večer vyjádření chrudimského místostarosty Petra Lichtenberga (Strana svobodných občanů...Celý článek »
vydáno před 3 roky 20 týdnů
Chrudim – Volič se vyznačuje mnohými vlastnostmi. Na jednu však politici spoléhají téměř jako na fakt, že každý den vyjde slunce. Jde o krátkou paměť...Celý článek »
vydáno před 8 let 6 týdnů
Chrudim - K poslednímu zasedání městského zastupitelstva se teď vrátil jeden z jeho členů, městský zastupitel Petr Lichtenberg (Svobodní). Jak už...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Chrudim - Místní buňka Strany svobodných občanů se rok po komunálních volbách rozhodla provést zhodnocení výsledků, kterých se jí podařilo dosáhnout...Celý článek »
vydáno před 11 let 8 týdnů
Chrudim - Daň z nemovitosti, kterou loni radnice zvýšila o celých sto procent, se letos vrací na svou původní hodnotu. Majitelé domků tak...Celý článek »
vydáno před 11 let 38 týdnů
Chrudim - Chrudimské noviny pro vás připravily seriál, ve kterém budou postupně představováni kandidáti do podzimních senátních voleb. Protože se...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 4 dny
Chrudim – Město Chrudim bylo s žádostí o podporu podnikání osloveno hned dvěma subjekty. Nakonec se rozhodlo podpořit Pardubický podnikatelský...Celý článek »
vydáno před 45 týdnů 1 den
Chrudim – Rada města Chrudim se zabývala podnětem občanů, kteří opakovaně během posledních skoro deseti let žádali o byt v Chrudimi, ale pokaždé...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 den
Chrudim – Vedení města Chrudim se rozhodlo pokračovat ve snižování nákladů místním podnikatelům z minulých dvou let tím, že jim opět povolí bezplatné...Celý článek »
vydáno před 1 rok 19 týdnů
Chrudim – Kdo občas sleduje chrudimskou komunální politiku, ten možná zaznamenal v internetovém prostoru i bulvární článek, ve kterém se používají v...Celý článek »