Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - Město navštívil během jediného týdne už druhý ministr. Po ministru dopravy Zbyňku Stanjurovi sem tentokrát dorazil ministr životního...Celý článek »
vydáno před 11 let 29 týdnů
Chrudim - Město si nechce nechat zaneřádit ulice likvidací staré ekologické zátěže v areálu bývalé Transporty a vyjednává pro odtěženou...Celý článek »
vydáno před 12 let 8 týdnů
Chrudim - Radní Pardubického kraje schválili i pro letošek finance na pro provoz hydraulické clony v areálu bývalé Transporty, jež zabraňuje...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Zborcení hradeb i propadnutí podlahy reálně hrozilo už od července. Po statickém posudku se čekalo na projektovou dokumentaci a probíhalo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 5 týdnů
Chrudim – Ekomonitor zahájil v únoru přípravné práce k hloubkovému vrtu na zelené louce v oblasti průmyslové zóny. Jak hluboký vrt je a zjistilo se...Celý článek »
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Radní schválili zahájení výběrového řízení a současně i zadávací dokumentaci zakázky na realizaci projektu „Aktualizace analýzy rizika po...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Praha/Chrudim – Jednou ze starých ekologických zátěží, které Pardubický kraj na svém území v posledních letech řešil, je areál bývalé Transporty...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Chrudim - Chrudimské noviny získaly materiál, z nějž plyne že, firma Ekomonitor, která momentálně finišuje s rekultivací náhonu v Parku Střelnice,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 50 týdnů
Chrudim/Lukavice – Dobrá věc se podařila. Alespoň tak lze prozatím hodnotit výsledek schůzek a též tlaku občanů obce Lukavice na její vedení a firmu...Celý článek »