Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – Zajímavé souvislosti začíná dostávat „past na cyklisty“ ve vnitrobloku Fibichovy ulice. Někteří místní obyvatelé se začali zlobit kvůli...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Chrudim - Ve středu třetího srpna zachránili strážníci městské policie jedno nešťastné, nemocné kotě, prohnali pár řidičů a vyřešili hlasitou hudbu...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Chrudim – Na důležitou položku v rozpočtovém opatření číslo 14 upozornil starosta František Pilný (ANO 2011). Ke službě občanům, která jim nabízí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Ačkoliv se od zpomalujících retardérů pomalu upouští, protože způsobují ještě více škodlivých emisí a hluku, což je zvláště v obydlených...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Dopravní policie pátrá už týden po řidiči, který minulou neděli narazil do kamenné obruby chodníku vedle parkoviště u nádraží v ulici Čs....Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 2 roky 47 týdnů
Chrudim – Někdy všímaví občané přivoláním hlídky zachrání i život. Jako v úterý večer, když díky včasnému oznámení napodruhé zachránili strážníci...Celý článek »
vydáno před 3 roky 19 týdnů
Chrudim – Jak město začalo na své náklady odtahovat a likvidovat odstavená auta, která pomalu obrůstají travou a mechem, začaly se objevovat i obavy...Celý článek »
vydáno před 3 roky 33 týdny
Chrudim – Dlouhá léta patřilo chrudimské pivo k vyhledávaným „kouskům“, na nichž si pochutnal každý pravověrný pivař. Rozhodně mělo lepší pověst než...Celý článek »
vydáno před 3 roky 39 týdnů
Chrudim – V minulých letech uzavírky doslova sešněrovaly město. Stačí vzpomenout na uzavřenou Palackého třídu. V létě 2020 probíhají ve městě a v...Celý článek »