Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 16 týdnů
Luže - Na prstech jedné ruky si mohl spočítat 20letý muž, kolikže dnů mu trvá do vypršení trestu zákazu řízení motorových vozidel. Jeho nerozvážnost...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - Sdělení podezření, a to hned ze dvou přečinů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, si byl na...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Pardubice - Policejní hlídka zastavila v úterý před  druhou hodinou ranní v ulici Arnošta z Pardubic Škodu Octavii, aby ji a jejího řidiče...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim/Skuteč - Tento týden začala chrudimská policie trestně stíhat 26letého muže za to, že si jezdil k čerpacím stanicím pro benzín a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim/Vlčnov – Tento úsek se stal v minulosti už několikrát dějištěm nehody, která skončila vozem na střeše. Předminulý pátek tudy projížděl...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice – Policie konečně převezla muže do věznice. Je ve vazbě v Hradci Králové. A hrozí mu ještě vyšší trest, než kdyby nastoupil hned.  Muž...Celý článek »
vydáno před 2 roky 46 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 5 let 10 týdnů
Chrudimsko – O druhém lednovém víkendu se policisté v regionu zaměřili na řidiče pod vlivem alkoholu a návykových látek. Přestože takovým přistiženým...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Sednout za volant opilý, to může provést snad jen člověk s nedostatkem soudnosti. Přesto takové výtečníky potkávají policisté prakticky...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Úhřetice/Přibylov - Dopravní policisté zjišťovali okolnosti minimálně dvou vážnějších dopravních nehod, ke kterým došlo na Chrudimsku.Celý článek »