Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 1 týden
Chrudim - Oprava vstupního portálu u budovy „Růžovky“ na Školním náměstí je minulostí. Poničené vitráže a konzole se teď doslova lesknou novotou....Celý článek »
vydáno před 2 týdny 22 hodiny
Pardubice/Hradec Králové – Nepříjemné kolony se tvoří už druhý den v Pardubicích směrem na Hradec Králové. Silnici mezi mimoúrovňovými křižovatkami u...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 4 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 32 týdny 22 hodiny
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Radní vyhodnotili hned tři veřejné zakázky, do kterých se přihlásilo ve dvou případech osm firem a v jednom případě dokonce dvanáct....Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Až do konce dubna bude od pondělí 6. března kvůli pokračující opravě lávky L20 v Moravské ulici úplně uzavřen průchod pěší stezkou do...Celý článek »
vydáno před 1 rok 39 týdnů
Chrudim – Po vydatných deštích, které se přehnaly v červenci přes Chrudim, se musela z bezpečnostních důvodů uzavřít Myší díra i přístupové stezky k...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim –  Chrudim se rekonstrukcí sportovní haly, která má začít od ledna 2023, dostává před rok 1892, kdy sportovci museli cvičit, kde se...Celý článek »
vydáno před 1 rok 47 týdnů
Chrudim – Bez plánu sportovního rozvoje město Chrudim nemohlo zažádat ani o dotaci na sportovní halu. Důležitý dokument, který městu od roku 2018,...Celý článek »