Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 dnů 12 hodin
Chrudimsko - O případu vraždy v Boru u Skutče zveřijnila po dvou dnech trvající fázi prověřování krajskou kriminálkou policejní mluvčí Dita Holečková...Celý článek »
vydáno před 1 týden 1 den
Chrudimsko – V Boru u Skutče zasahovala jednotka dobrovolných hasičů z Proseče a Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje. Případ převzala...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 6 dnů
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 18 týdnů
Pardubicko/Libišany – Krajská kriminálka prověřovala od sobotního odpoledne násilnou smrt starší ženy (69) v Libišanech u Opatovic na Pardubicku....Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubický kraj – Devatenáctiletý student sestrojil z pomsty výbušné zařízení z tlakového hrnce a hřebíků a umístil ho do kontejneru v blízkosti...Celý článek »
vydáno před 1 rok 26 týdnů
Pardubický kraj – Sobotní návštěva Pardubic skončila vraždou. Obviněné ženě (39) nyní hrozí za vraždu muže (61) až 18 let ve vězení. Celý článek »
vydáno před 1 rok 48 týdnů
Chrudimsko – Poblíž jedné obce na Chrudimsku došlo v pátek mezi 12. a 13. hodinou k postřelení 32letého muže. Celý článek »
vydáno před 6 let 17 týdnů
Chrudim – Město se opět ocitlo v hledáčku celostátních médií. Není to snad kvůli jeho unikátní poloze na úpatí Železných hor nebo množství památek,...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice - Dva mladistvé chlapce, kteří jsou obviněni ze srpnového smrtelného útoku na bezdomovce na místním autobusovém nádraží, může čekat...Celý článek »
vydáno před 8 let 35 týdnů
Pardubice - Rodiny obou mladíků, kteří brutálně ubili bezdomovce, jsou z toho, co se stalo, zcela zhrouceny. Otec jednoho ze sadistů prohlásil,...Celý článek »