Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 24 týdny
Chrudim – Nejčerstvější utahování šroubů v souvislosti s řáděním čínské chřipky odnášejí mnozí živnostníci a drobní podnikatelé. Těm totiž ušlé zisky...Celý článek »
vydáno před 3 roky 25 týdnů
Chrudim – Město Chrudim má v plánu aktualizovat svůj vozový park a začít využívat pro své potřeby dva elektromobily neboli automobily na...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Jedinou potvrzenou provozovnou, která se má objevit v nově vybudovaných obchodních prostorech u OC Tesco, zůstává lékárna. Jeden ze zdrojů...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Chrudim – Ne každý je spokojen s prací městských úředníků nebo strážníků městské policie. Především „měšťáci“ nezřídka schytají prostřednictvím...Celý článek »
vydáno před 3 roky 45 týdnů
Chrudim – Městský web nepatří k těm nejpřehlednějším, přestože není tak daleko doba, kdy město nechalo kompletně internetové stránky předělat....Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 dny
Chrudim – Počet těch, u nichž se podařilo odhalit nákazu virem „čínské chřipky“, pomalu roste a Pardubický kraj se rozhodně neřadí mezi ty, kde jich...Celý článek »
vydáno před 4 roky 4 dny
Chrudim – Státní správa, tu místní „městskou“ nevyjímaje, funguje v omezeném režimu. Nemocnice rovněž přistoupily na zpřísnění předpisů, do té...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Chrudim – Vláda České republiky opět přistoupila k dalšímu nepopulárnímu kroku. Krom omezení základních a ústavou daných práv na volný pohyb a...Celý článek »
vydáno před 5 let 7 týdnů
Chrudim – Komise rady města jsou instituce, které v minulých dobách fungovaly spíše v symbolické rovině. Chrudimské noviny tomuto tématu věnovaly...Celý článek »
vydáno před 5 let 14 týdnů
Chrudim – Čas od času se přihodí nepříjemná událost, která podstatným způsobem zkomplikuje životy všech těch, kdo potřebují služby úředníků města...Celý článek »