Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 týden 2 dny
Chrudimsko – První loupečné přepadení na benzínové pumpě se stalo ve Skutči a druhé v Chrudimi.  Souhrou několika shodujících se indicií došli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudimsko – Ve čtvrtek večer bylo na čerpací stanici Indikon nedaleko Seče, u obce Bojanov, v části Kovářov, slyšet při výjezdu na Hrbokov výstřel....Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Pokud jste byli v pondělí odpoledne nakupovat do Penny Marketu v ulici Obce Ležáků, možná jste si všimli slovní potyčky na tamním...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 3 roky 40 týdnů
Chrudim – Spojnic mezi bývalým okresním městem a sousedními Slatiňany je několik a každá z nich svým způsobem čeká na všemožná omezení, která...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Rozhovice – V úterý 24. března pět minut před 19. hodinou vešel muž v tmavém oblečení s rouškou na ústech do prostoru benzinové čerpací stanice v...Celý článek »
vydáno před 5 let 1 týden
Chrudim – Starý sběrný dvůr nevyhovoval už léta. Není proto divu, že město přistoupilo k jeho rekonstrukci a podstatně přitom rozšířilo i kapacitu....Celý článek »
vydáno před 6 let 18 týdnů
Chrudim – Sotva skončila rekonstrukce kanalizace pod ulicí Obce Ležáků, mají řidiči opět o „radost“ postaráno. V těchto dnech totiž silničáři znovu...Celý článek »
vydáno před 7 let 24 týdny
Chrudim – Takzvaná „Císařská silnice“, tedy výpadovka z města do Slatiňan je místem, kde celá řada šoférů ráda prověří výkony svých vozů. Jak již...Celý článek »
vydáno před 7 let 49 týdnů
Chrudim - Ani měsíc nebyl třeba k tomu, aby silničáři uznali svou chybu a začali se důkladně věnovat vozovce v ulici Obce Ležáků. Právě zde pře třemi...Celý článek »