Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 43 týdny
Pardubice - Mladá řidička přejela se svým autem do protisměru, kde se střetla s jiným osobákem a u dalších, která smetla, poškodila zpětná zrcátka....Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Chrudim - Svoji špatnou pověst potvrdila v úterý 24. března opět křižovatka ulic Průmyslová s Čáslavskou. Řidič modré felicie tady přehlédl...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Rozhovice - Kolem 19. hodiny došlo poblíž této obce k dopravní nehodě, při níž se čelně střetla dvě osobní auta. Následky nebyly naštěstí...Celý článek »
vydáno před 9 let 48 týdnů
Bítovany - Kolem 14. hodiny havarovala v uvedené obci 39letá řidička Škody Felicia. Podle policejní zprávy pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost...Celý článek »
vydáno před 10 let 25 týdnů
Chrudim - V sobotu v pravé poledne zasahovali hasiči v Čáslavské ulici, kde do sebe napálila dvě osobní auta. Hrozivě vypadající...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Trhová Kamenice - Dopravní policie začala trestně stíhat z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 40letou ženu, která ve zmiňovaném městysu...Celý článek »
vydáno před 11 let 13 týdnů
Chrudim - Dopravní nehoda v Čáslavské ulici omezila v pondělí dopoledne plynulou průjezdnost a tak na místo vyráželi i strážníci, o jejichž...Celý článek »
vydáno před 11 let 19 týdnů
Slatiňany/Sobětuchy/Bylany - Dopravní policisté se zabývají kuriózní nehodou, ke které došlo na silnici ze Slatiňan do Sobětuch. Opilá řidička...Celý článek »
vydáno před 26 týdnů 3 dny
Pardubický kraj/Lukavice – Během dvou dnů se stala na silnicích Pardubického kraje už třetí smrtelná dopravní nehoda. Po nehodě na Svitavsku a...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 1 den
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »