Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 32 týdny 1 hodina
Chrudim – O největších problémech hospodaření města, a nejen plánované diskutabilní investici do Hotelu Bohemia, promluvil naplno starosta František...Celý článek »
vydáno před 46 týdnů 2 dny
Chrudim – V pondělí se bude jednat na společné koaliční schůzce v souvislosti s uvažovaným odkupem Hotelu Bohemia o prodeji zámku v...Celý článek »
vydáno před 6 let 23 týdny
Chrudim - Městská rada se rozhodla nalít do organizace Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim více peněz.Celý článek »
vydáno před 8 let 2 týdny
Chrudim - Po čtvrtečním jednání politických špiček města a ministra vnitra České republiky Milana Chovance (ČSSD) je jasno. Do druhého největšího...Celý článek »
vydáno před 10 let 2 týdny
Chrudim - Problémy jako by se na hotel Bohemia doslova lepily. Poté, co loni začala protikorupční policie prověřovat hlavního dodavatele stavby -...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Dotaci v celkové výši jeden milion korun českých by rádo získalo od města Centrum J. J. Pestalozziho. Jedná se přitom peníze, za něž...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Chrudim - Loni v říjnu se staveniště před hotelem Bohemia proměnilo v měsíční krajinu. Archeologické vykopávky zmizely pod vrstvou zeminy a...Celý článek »
vydáno před 11 let 17 týdnů
Chrudim - Společnost Homa holding, s. r. o., která provozuje největší chrudimský hotel Bohemia, požádala před časem radnici o odklad...Celý článek »
vydáno před 12 týdnů 3 dny
Restaurace ve spolkové zemi Dolní Rakousko zavírají jedna za druhou. I proto se tamní zemská vláda rozhodla, že některým podnikům bude poskytovat...Celý článek »
vydáno před 30 týdnů 2 dny
Chrudim – Situaci okolo hotelu Bohemia, který se mění už deset let před očima na brownfield, včera posunuli o krok dál zastupitelé města Chrudim...Celý článek »