Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 27 týdnů
Chrudim - Když někdo usedne za volant i přesto, že má uložen trest zákazu činnosti, spočívající v zákazu řízení motorových vozidel, měl by také...Celý článek »
vydáno před 1 rok 24 týdny
Chrudim/Vlčnov – Tento úsek se stal v minulosti už několikrát dějištěm nehody, která skončila vozem na střeše. Předminulý pátek tudy projížděl...Celý článek »
vydáno před 2 roky 49 týdnů
Chrast – Benzinka láká k zastavení tím nejkrásnějším výhledem na západ slunce v celém širokém okolí, a proto je právem vyhledávaným místem setkání...Celý článek »
vydáno před 5 let 9 týdnů
Chrudim – Dětská hřiště ve městě stále přibývají – v současné době se dokonce soutěží o další „Rákosníčkovo hřiště“. Jejich stav se však s...Celý článek »
vydáno před 5 let 13 týdnů
Chrudimsko – O druhém lednovém víkendu se policisté v regionu zaměřili na řidiče pod vlivem alkoholu a návykových látek. Přestože takovým přistiženým...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Sednout za volant opilý, to může provést snad jen člověk s nedostatkem soudnosti. Přesto takové výtečníky potkávají policisté prakticky...Celý článek »
vydáno před 8 let 19 týdnů
Luže - Na prstech jedné ruky si mohl spočítat 20letý muž, kolikže dnů mu trvá do vypršení trestu zákazu řízení motorových vozidel. Jeho nerozvážnost...Celý článek »
vydáno před 8 let 24 týdny
Pardubice - Policisté z pohotovostně eskortního oddělení před devátou hodinou ranní zastavili v ulici Družby v krajském městě řidiče, který jel...Celý článek »
vydáno před 8 let 27 týdnů
Úhřetice - Do policejních statistik přispěl další opilý řidič, který při kontrole nadýchal 1,73 promile. Jednalo se o 33letého šoféra, který...Celý článek »
vydáno před 8 let 30 týdnů
Luže - Hlídka zdejšího obvodního oddělení ve středu zastavila a kontrolovala v místní části Voletice, 28letého řidiče osobního auta Škoda Octavia.Celý článek »