Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 33 týdny
Chrudim - Po přetahování, které několik měsíců zaměstnávalo vedení radnice a příznivce sportu zvaného „workout“, se podařilo vytipovat lokalitu, kde...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Další krok k výstavbě venkovní tělocvičny před stadionem MFK v ulici V Průhonech učinili v pondělí radní města....Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Chrudim - V pondělí svolali chrudimští sportovci, kteří se zabývají takzvaným „workoutem“, informační schůzku, z níž měly vzejít konkrétní...Celý článek »
vydáno před 10 let 14 týdnů
Chrudim - Další posun v kauze venkovní tělocvičny na území našeho města se dá podle všeho očekávat v nejbližších dnech. Hlavní hybatel a „...Celý článek »
vydáno před 10 let 22 týdny
Chrudim - Jeden z místních zastánců zdravého pohybu a čistého města Daniel Schindler se zlobí na vedení chrudimské radnice. Venkovní...Celý článek »
vydáno před 10 let 36 týdnů
Chrudim/Podhůra - Jedním z velkých lákadel rekreačních lesů Na Podhůře je venkovní tělocvična. Pravidelně ji chodí využívat i skupina...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Chrudim - Jedním z požadavků letošního Desatera problémů Chrudimě bylo i zřízení venkovní tělocvičny ve městě. Jedna sice už funguje v...Celý článek »
vydáno před 1 rok 37 týdnů
Chrudim – Na zhotovení bronzové pamětní desky s hlavou Emila Zátopka pro letní stadion se vyčlenilo 185 tisíc korun. Na sportovišti bude součástí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Dlouho očekávaná změna názvu už je kousek od realizace. Radní města Chrudim v pondělí doporučili zastupitelstvu schválit pojmenování...Celý článek »
vydáno před 2 roky 32 týdny
Projekt Zdravé město Chrudim a Místní agenda 21 pořádá v jednom týdnu hned tři pěkné akce a nejen pro děti. Pondělí a středa patří...Celý článek »