Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 4 týdny
Chrudim – Dům ve Fortenské ulici s nájemníky, kteří si dosud „užívali“ bydlení v městských bytech, bude znovu na prodej, jak jsme již před časem...Celý článek »
vydáno před 6 let 22 týdny
Chrudim – Spory o odpověď na otázku, co dělat s domy ve vlastnictví města, nejspíše nikdy neskončí. Někteří místní politici by je rádi opravili a...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Chrudim - Stará známá pravda říká, že soukromý majitel je v případě nemovitostí pokaždé lepší správce než stát, potažmo obec. Toto pravidlo se...Celý článek »
vydáno před 8 let 29 týdnů
Chrudim - Snad už poslední kolo výběrového řízení na prodej chalupy v Medlešicích, která se prozatím odvracela od potenciálních kupců jako pověstná...Celý článek »
vydáno před 8 let 44 týdny
Chrudim - Doslova noční můrou se pro vedení města stává prodej domu v místní části Medlešice. Ani po pěti letech výběrových řízení a snižování...Celý článek »
vydáno před 10 let 46 týdnů
Chrudim - Radnice pokračuje v prodeji svých domů, které dlouhé roky chátraly a zoufale hledaly nové majitele. Po nemovitosti v Poděbradově...Celý článek »
vydáno před 4 týdny 6 dnů
Chrudim – Město Chrudim před čtrnácti dny v tichosti zveřejnilo na úřední desce záměr prodeje pozemku v Topoli, o který byl v minulosti velký zájem,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 6 týdnů
Chrudim – Společnost, která loni vyhrála výběrové řízení, protože nabídla za dům ve Fortenské ulici číslo 44 nejvyšší cenu, s městem ve stanoveném...Celý článek »
vydáno před 1 rok 11 týdnů
Chrudim – Jak dnes potvrdil uvolněný radní za Piráty Aleš Nunvář, kvůli udržení bezpečnosti bude muset nejspíš každý kámen ze zdi a schodů ven, aby...Celý článek »
vydáno před 3 roky 23 týdny
Chrudim – Čas od času jsou ve městě k mání zajímavé nemovitosti, o jejichž prodeji by dříve nikdo neuvažoval. K mání tak byl třeba parčík ležící...Celý článek »