Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 13 týdnů 17 hodin
Chrudimsko – Záchranná stanice a ekocentrum Pasíčka pro divoká zvířata v Boru u Skutče, kterou před 25 lety zřídil Český svaz ochránců přírody,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 36 týdnů
Chrudim – V dnešní době už se garáže někdy pronajímají i k jiným účelům, než je parkování auta, třeba i k ubytování těm, kteří by jinak skončili bez...Celý článek »
vydáno před 3 roky 2 týdny
Chrudim – Odchycené nutrie najdou svůj azyl v záchranné stanici Pasíčka. Případ chrudimských nutrií, které na sebe připoutaly velkou pozornost...Celý článek »
vydáno před 3 roky 17 týdnů
Pardubice/Bor u Skutče – Liška Bystrouška se o Vánocích prohání místo zlatého prasátka na Dukle. Snad každý četl rád Těsnohlídkův příběh nebo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 29 týdnů
Pardubice - Kůrovcový štáb Pardubického kraje má za sebou své třetí jednání. Zástupci Pardubického kraje, Ministerstva zemědělství ČR, Lesů ČR,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Nasavrky – Novou zpracovatelskou linku pro včelařský velkoprovoz a prostory pro výuku má od tohoto týdne v provozu Střední odborné učiliště včelařské...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Pardubice – Zlatou stuhu, tradiční symbol pro vítěze soutěže Vesnice roku 2014 v Pardubickém kraji, vyhrává Dříteč na Pardubicku. Uspěla v ...Celý článek »
vydáno před 10 let 8 týdnů
Chrudim - Březen slibuje svou pranostikou ne příliš přívětivé počasí, my už ale dobře víme, že tuto zimu nic není tak, jak by mělo být. Blíží se...Celý článek »
vydáno před 10 let 47 týdnů
Chrudim/Pasička - Záchranná stanice Pasíčka se v chrudimské burze filantropie umístila se svým projektem Výběh pro čápy na prvním místě. Může se...Celý článek »
vydáno před 10 let 50 týdnů
Mám rád přírodu. Dokonalé fungování všech organismů ve vzájemné harmonii nepřestává člověka fascinovat ani po letech. Není to tak dávno, co jsem...Celý článek »