Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 7 let 42 týdny
Chrudim - I přesto, že boj o první příčku se chrudimským fotbalistům vzdaluje, na jejich chuti do hry to rozhodně není znát. Před vlastními fanoušky...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Čáslav - O svátečním dni vyrazil chrudimský tým na souboj s Čáslaví, vyhecovaný souboj nakonec favorit zvládl a díky dvěma proměněným pokutovým kopům...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Čáslav - Poslední kolo České fotbalové ligy je za námi, Chrudimští zakončili sérii na páté pozici. V závěru prohráli v Čáslavi jednoznačně 3:0, což...Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Čáslav - Svatba fotbalisty Tomáše Váchy následující sobotu pro chrudimské fotbalisty příjemné zakončení sezóny znamenat nebude, následující den totiž...Celý článek »
vydáno před 9 let 45 týdnů
Čáslav - Čtvrté a poslední východočeské derby v ČFL je tu. V boji o důležité body zajíždí chrudimští fotbalisté do Čáslavi, kde v derby pokusí...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Pardubice – Zřejmě nejsledovanější jarní utkání ČFL je za námi! MFK Chrudim zajíždělo hájit první pozici do Pardubic a po téměř bezchybném výkonu...Celý článek »
vydáno před 11 let 49 týdnů
Chrudim – Derby, zápas jara, utkání o všechno. Hodně přívlastků bychom mohli přiřadit k duelu mezi Pardubicemi a Chrudimí, který startuje již tuto...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Tomáš Dostálek se stal jediným střelcem chrudimského týmu v rámci východočeského derby proti Pardubicím (1:3). Jak záložník MFK...Celý článek »
vydáno před 3 roky 38 týdnů
Chrudim – Poslední východočeské derby letošního ročníku skončilo chrudimskou porážkou. Chrudim inkasovala proti Pardubicím hned dvakrát...Celý článek »
vydáno před 3 roky 43 týdny
Chrudim – Velký zápas bez fanfár. Tým MFK Chrudim hostí na svém stadionu nedalekého konkurenta, v rámci východočeského derby dojde na měření sil s...Celý článek »