Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 45 týdnů
Chrudim – Kam o víkendu? To je otázka, která mnohé z nás pravidelně hlodá a kouše už od středy, kdy se láme týden. Nadcházející dva dny volna jsou ve...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Chrudim – Noc kostelů přitáhla v pátek 1. června do arciděkanského chrámu asi stovku návštěvníků. Počet se neustále měnil, podle toho, jak...Celý článek »
vydáno před 11 let 47 týdnů
Noci kostelů v Chrudimi předcházela kampaň, za níž by se nemuseli stydět ani v čínské čtvrti. Obrovský billboard nad vstupem do kostela Nanebevzetí...Celý článek »
vydáno před 1 týden 4 dny
Nasavrky – Město Nasavrky a organizační agentura JR RUNNING SPORT se svými partnery si Vás dovolují pozvat na mezinárodní koncert ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Farnost, která má velkou radost z toho, že nominace se proměnila v cenu Patrimonium pro futuro, oznámila, že na některou z blízkých nedělí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 22 týdny
Chrudim – Národní památkový ústav oceňuje už od roku 2014 v oblasti památkové péče ty, kdo se úspěšně přičinili o obnovu uměleckých děl. Právě včera...Celý článek »
vydáno před 1 rok 34 týdny
Již druhý koncert Nasavrckého hudebního léta se uskutečnil v zámeckých výstavních prostorech. Tentokrát vystoupila Veronika Rauchfussová....Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Nasavrky – Pokud se chcete ještě než spadne listí pokochat pohledem na krásný zářivě žlutý kaštanový sad, vyražte už tuto sobotu na farmářské trhy a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 26 týdnů
Chrudim - V rámci „Pardubického hudebního jara na podzim“ se uskuteční v pondělí 25. října v 19 hodin v kostele Nanebevzetí Panny...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Chrudim/Nasavrky – Možná přijdou i o řidičák. V posledních zářijových týdnech je to jedna policejní akce za druhou. Policie měří a...Celý článek »