Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 37 týdnů
Pardubice - V půl šesté odpoledne přijali strážníci měststké policie stížnost na řidičku, která v Hlaváčově ulici zapříčinila dopravní nehodu.Celý článek »
vydáno před 9 let 18 týdnů
Pardubice - Operační pracoviště městské policie přijalo žádost oddělení psychiatrie pardubické nemocnice o bezpečnostní asistenci strážníků při...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Posádka zdravotnické záchranné služby upozornila strážníky, že po okraji silnice na náměstí Republiky se potácí opilá žena.Celý článek »
vydáno před 10 let 11 týdnů
Pardubice - Strážníci přijali oznámení o namol opilé ženě, která měla v ponožkách běhat kolem kostela svatého Bartoloměje. Podle informací,...Celý článek »
vydáno před 11 let 3 týdny
Pardubice - Strážníkům bylo na linku 156 voláno, že na lavičce u divadla spí nějaká, zřejmě opilá, žena. Strážníci se jeli na místo přesvědčit a...Celý článek »
vydáno před 11 let 16 týdnů
Pardubice - Ve dvě hodiny ráno narazili strážníci v Dašické ulici na motající se siluetu ženské postavy. Žena byla namol opilá. Mohla být ráda,...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Pardubice - Ve středu ráno vyráželi policisté do Kyjevské ulice umravnit namol opilou 38letou ženu, která zasypávala kolemjdoucí vulgárními urážkami.Celý článek »
vydáno před 12 let 18 týdnů
Pardubice - Řidič taxislužby volal strážníkům o pomoc, protože měl ve vozidle mladou opilou ženu, která mu odmítala na třídě Míru zaplatit útratu....Celý článek »
vydáno před 33 týdny 23 hodiny
Pardubice – Včerejší akce pardubického magistrátu organizováním prostřeného stolu prostřednictvím Piana na ulici na třídě Míru ukázala, jaký...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Pardubice/Srch – Policie pátrala po 81leté seniorce, která se odpoledne vydala ze svého bydliště v Srchu do Pardubic, ale do večera se nevrátila.Celý článek »