Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 46 týdnů 5 dnů
Chrudim – V Klášterních zahradách v Chrudimi je ve čtvrtek 1. června od 9 hodin ke Dnu dětí připraven zážitkový program.  K ...Celý článek »
vydáno před 1 rok 46 týdnů
Chrudim – Ve středu 1. června si mohou děti v Klášterních zahradách užívat kulturně zábavný program připravený Chrudimskou besedou ke Dnu dětí....Celý článek »
vydáno před 2 roky 3 týdny
Horka/Chrast-Chacholice – Jaro začalo a žáby už jsou na tahu ze zimoviště na rozmnožiště. V červnu bude následovat další, až se centimetrové, okem na...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Chrudim – Víkend slibuje tropické teploty, volba programu je tedy pro většinu z nás asi jasná – vyhledat nejbližší vodní plochu a v ní poté...Celý článek »
vydáno před 5 let 46 týdnů
Chrudim – Červen konečně začal a to znamená hned několik příjemných informací. Dětem zbývá už jen jeden měsíc do konce školního roku a navíc první...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Není asi žádným překvapením, že většina dětských dnů má své termíny konání stanoveny na tento víkend. Ratolesti slavily, snad ten zbývající...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim - V sobotu 11. června v 11 hodin začíná v areálu Technických služeb den pro děti, jejich rodiče, prarodiče a všechny ty, kteří se chtějí...Celý článek »
vydáno před 7 let 45 týdnů
Chrudim - Co jiného se dá podniknout o víkendu, který následuje po prvním červnu? Otázka, jejíž odpověď je pro ty, kdo mají děti, nadmíru zřejmá....Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Chrudim - Prázdniny se kvapem blíží a s nimi i spousta volného času, tedy doba dovolených a odpočinku. Malé prázdniny si ale můžeme udělat i...Celý článek »
vydáno před 9 let 46 týdnů
Chrudim - Květen je u konce a do začátku prázdnin zbývá už jen několik málo dní. Rok se pomalu přehupuje do své druhé poloviny a známá sezóna okurek...Celý článek »