Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 30 týdnů
Chrudim – Prázdniny skončily a s nimi podle všeho i léto. Jak by ne, když v sobotu meteorologům začíná podzim. Město žije festivalem plným pecek,...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Jenišovice - Devět hasičských jednotek likvidovalo v uvedené obci na Chrudimsku od pátečních 13.58 hodin požár seníku.Celý článek »
vydáno před 9 let 2 týdny
Lány/Morašice - Rybáři z původní chrudimské organizace Českého rybářského svazu (ČRS) Chrudim 2 se sídlem U Valchy pořádají v sobotu časně ráno mezi...Celý článek »
vydáno před 9 let 28 týdnů
Pardubice/Chrudim - Hasiči Pardubického kraje vyráželi během srpna k celkem 474 událostem (Pardubice 112, Chrudim 99, Svitavy 112, Ústí nad Orlicí...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Jenišovice/Štěnec - V lednu zmiňovaným místem projížděl na neregistrovaném motocyklu Jawa 50Q 61letý muž, navíc bez patřičného řidičského...Celý článek »
vydáno před 10 let 33 týdny
Moračice/Lány - Chrudimští profesionální hasiči zasahovali v dopoledních hodinách u vážné dopravní nehody, která se stala mezi zmiňovanými...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Stolany - Na silnici ve směru na Morašice tady do sebe narazila dvě osobní auta. Řidička Renaultu Laguna zřejmě podcenila své schopnosti, na...Celý článek »
vydáno před 11 let 14 týdnů
Stolany/Morašice - Kolem 14. hodiny se zde v levotočivé zatáčce střetla dvě auta. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Šofér volksvagenu se ve...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Luže/Morašice - Opolední bouřka, kterou meteorologové předpovídali, zasáhla i Chrudimsko. Hasiči v 16 případech odstraňovali popadané stromy v...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Hradec Králové/Radlín - Krajský soud poslal čtyřicetiletého muže původem z Morašic na Heřmanoměstecku za pokus vraždy partnera své exmanželky a...Celý článek »