Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 12 let 11 týdnů
Chrudim - Postrach mnoha zdejších seniorů je konečně za mřížemi. Kriminálka totiž dopadla po usilovné několikaměsíční práci 38letého muže z Litoměřic...Celý článek »
vydáno před 5 dnů 8 hodin
Chrudimsko - O případu vraždy v Boru u Skutče zveřijnila po dvou dnech trvající fázi prověřování krajskou kriminálkou policejní mluvčí Dita Holečková...Celý článek »
vydáno před 14 týdnů 5 dnů
ČR/Pardubický kraj – Policejní prezidium České republiky se inspirovalo úspěchy ze zahraničí, a tak už potřetí Úřad služby kriminální policie a...Celý článek »
vydáno před 1 rok 1 týden
Chrudim – Policie dnes oznámila, že pachatel (20), který pronásledoval muže (38) ve tři odpoledne po rušné Palackého třídě s připraveným nožem v ruce...Celý článek »
vydáno před 5 let 33 týdny
Chrudim – O muži, který na Vlčí hoře hrozil výbušninou, když se před tím zabarikádoval v domě, slyšel ve městě nejspíše každý. Chlapík toužil po...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Pardubicko a s ním i Chrudimsko bývalo v minulých dobách těsně spjato s výrobou perníku. Tato tradice platí dodnes. Jen místo perníkových...Celý článek »
vydáno před 6 let 49 týdnů
Chrudim – V minulém týdnu zahájili policisté ze zdejší kriminální služby trestní stíhání třiatřicetiletého muže, který je podezřelý ze spáchání...Celý článek »
vydáno před 8 let 12 týdnů
Hlinsko - Zdejší policie aktuálně stíhá 22letého muže, který neunesl rozchod se svou přítelkyní a že si našla novou známost.Celý článek »
vydáno před 8 let 16 týdnů
Chrudim - Zdejší kriminálka aktuálně stíhá dvojici podvodníků ve věku 53 a 45 let, kteří chtěli „lacino“ přijít k úvěru 600 tisíc korun. Jejich...Celý článek »
vydáno před 8 let 22 týdny
Pardubice - Kriminálka začala trestně stíhat manželskou dvojici, která měla obchodovat prostřednictvím internetu, ovšem nabízené zboží, i přes...Celý článek »