Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 19 týdnů
Pardubice - Páteční hokejové utkání mezi HC Dynamo Pardubice a HC Kometa Brno si vyžádalo zvláštní pozornost. Do bezpečnostního opatření muselo být...Celý článek »
vydáno před 8 let 26 týdnů
Pardubice - Dvě mladé dívky se nechaly odvézt od diskotéky dvěma cizinci, které si stoply. Cestou mělo dojít k tomu, že muži po nich požadovali...Celý článek »
vydáno před 9 let 3 týdny
Pardubice - Policisté byli voláni na zdejší vlakové nádraží, odkud jim byl nahlášen případ jistého vandala, který měl v rozčilení poškodit...Celý článek »
vydáno před 9 let 9 týdnů
Pardubice -  Sedmičlenná skupinka mladíků na sebe upozornila v časných ranních hodinách, když páchala výtržnosti v centru města.Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Pardubice - Skupina osob cizí národnosti okrádala kolemjdoucí o jejich bundy, doklady a peněženky. Na místo mířily hlídky strážníků a policie....Celý článek »
vydáno před 9 let 20 týdnů
Pardubice - Na dopadení pachatele opět přispěla všímavost spoluobčanů a dobrá spolupráce městské a republikové policie. V úterý před 22. hodinou...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Pardubice/Svítkov - Na jedno z místních policejních oddělení dorazilo oznámení od 22leté ženy, která se domáhala pomoci. Uvedla, že byla předešlého...Celý článek »
vydáno před 10 let 7 týdnů
Pardubice - Tří mladé pány stíhá zdejší policie pro trestný čin poškození a ohrožení provozu obecně prospěšného zařízení.Celý článek »
vydáno před 10 let 30 týdnů
Pardubice - K újmě na majetku přišli manželé, kterým se jakýsi dosud neznámý vandal podepsal na jejich dvou autech. Už podruhé za sebou se na zdejší...Celý článek »
vydáno před 10 let 35 týdnů
Chrast - Na zdejší policejní oddělení si přišel 21letý mladík převzít sdělení podezření z přečinů poškození cizí věci a výtržnictví. První...Celý článek »