Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 1 týden
Heřmanův Městec – V sobotu 18. června se nedaleký Heřmanův Městec pokusí vybudovat tradici keramických trhů. Na náměstí budou řemeslníci a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Heřmanův Městec – V pondělí 24. ledna od 17 hodin se v místní sokolovně koná divadelní představení Deštivé dny od amerického autora Keitha...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Heřmanův Městec/Stojice – Ke kolizi na sněhu a neprůjezdnosti silnice I/37 došlo včera ve večerních hodinách za Stojicemi směrem na Holotín. Řidič...Celý článek »
vydáno před 2 roky 35 týdnů
Heřmanův Městec – Na křižovatce tří ulic se v úterý málem vyboural autobus jedoucí z Klešic. Vlivem prudkého zabrzdění se v něm zranily dvě cestující...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Heřmanův Městec – V pondělí 7. června v 9:55 došlo na silnici třetí třídy číslo 33748 přibližně 100 metrů od obce k dopravní nehodě, při níž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Pardubice – Tuto sobotu můžete zažít tvorbu graffiti v Pardubicích na 22. Radical Family Jam 2020 a to v čase od 10:00 do 20:00. Následně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 14 týdnů
Heřmanův Městec – Společnost Machi, s. r. o. z Rosic porušila zákon o odpadech a inspektoři České inspekce životního prostředí (ČIŽP)...Celý článek »
vydáno před 5 let 15 týdnů
Heřmanův Městec - Heřmanův Městec byl druhou zastávkou hejtmana Martina Netolického (ČSSD) při putování po regionu. Po jednání se starostou Seče...Celý článek »
vydáno před 5 let 26 týdnů
Heřmanův Městec - Čtvrtý ročník Heřmanoměsteckých podzimních slavností se uskuteční v sobotu 29. září. Neformální setkání rodáků a ...Celý článek »
vydáno před 6 let 27 týdnů
Chrudim – V úterý 19. září sdělila vyšetřovatelka chrudimské kriminální služby obvinění šestašedesátiletému muži, který je podezřelý ze spáchání...Celý článek »