Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 11 týdnů 15 hodin
Chrudim – Hospodařit v Chrudimi s přidělenými penězi z rozpočtu nebude ani tento rok žádná selanka. Šetří se tak, že už se dopředu počítá s...Celý článek »
vydáno před 34 týdny 16 hodin
Chrudim – Odbor školství, kultury a sportu vydal oznámení, že se v pátek a sobotu zkrátí doba nočního klidu. Je proto zbytečné volat v pátek před...Celý článek »
vydáno před 36 týdnů 1 hodina
Chrudim – Městská policie by se měla přestěhovat z budovy staré radnice dále od náměstí, do budovy nově patřící městu Chrudim. Celý článek »
vydáno před 1 rok 9 týdnů
Chrudim – K velice smutné události vzniklé pravděpodobně nešťastnou náhodou došlo v ulici Obce Ležáků v jednom z pečovatelských domů Centra...Celý článek »
vydáno před 1 rok 13 týdnů
Chrudim – Zatímco vedení města má plné ruce práce s výběrem nového ředitele a zároveň i jednatele Technických služeb Chrudim, chodníky se mezitím...Celý článek »
vydáno před 1 rok 17 týdnů
Chrudim – Rada města Chrudim doporučuje zastupitelstvu schválit snížení finančního příspěvku města na provoz Centra sociálních služeb a pomoci,...Celý článek »
vydáno před 1 rok 23 týdny
Chrudim – Dvě organizace poskytující ve městě sociální služby od října mění vedení. Vrací se původní ředitelka do Centra sociálních služeb a pomoci....Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim – Přímo na 83. výročí obsazení Chrudimi nacistickými okupanty projížděla hlídka městské policie kolem zakleté ulice Přemysla Otakara,...Celý článek »
vydáno před 2 roky 11 týdnů
Chrudim – V závěru loňského roku zaměřila Městská policie Chrudim svoji pozornost na případy opakovaného poškozování vozidel, ke kterému...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Péče o seniory je v Chrudimi na nejvyšší možné úrovni: Centrum sociálních služeb a pomoci Chrudim (CSSP), příspěvková organizace města...Celý článek »