Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Nasavrky – V sobotu 25. a v neděli 26. září od 10 hodin bude otevřena včelařská škola, aby nabídla všem zájemcům nejen prohlídku areálu,...Celý článek »
vydáno před 3 roky 7 týdnů
Luže – Park, který založil profesor MUDr. František Hamza v 1. desetiletí 20. století, je využíván především pro terapii klientů léčebny. Nachází se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 44 týdny
Nasavrky - V pátek 21. června v 18 hodin se hlavní vyhledávanou atrakcí stává Letní terasa Hotelu Šustr se svým Nasavrkáním. V letošním ročníku...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Nasavrky - Přes 65 let je v Nasavrkách poskytováno vzdělání v oboru včelařství. Zdejší učiliště a vzdělávací centrum nedávno otevřelo novou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Nasavrky – Novou zpracovatelskou linku pro včelařský velkoprovoz a prostory pro výuku má od tohoto týdne v provozu Střední odborné učiliště včelařské...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Krásná krajina kolem Luže zaujme snad každého návštěvníka. Od Keltů počínaje, stavitele hradu Košumberk i stavitele chrámu na Chlumku, až po po...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Mnozí si v tomto týdnu vybrali tři dny dovolené tak, aby mohli trávit svůj čas s rodinou, prohánět se na kolech a sjíždět řeky. Prázdniny...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Nasavrky - V České republice funguje jediná škola, která vzdělává včelaře. Střední odborné učiliště včelařské - Včelařské vzdělávací centrum, o. p....Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Nenechte se znechutit či dokonce otrávit blížícími se volbami a sliby politiků a jejich nenadálým zájmem o voliče. Víkend je tu totiž od...Celý článek »
vydáno před 9 let 30 týdnů
Chrudim - Od 19. září do 16. listopadu pořádá Regionální muzeum výstavu k oslavám 150 let od založení včelařského spolku v Chrudimi. Po celou dobu...Celý článek »