Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 43 týdny
Pardubice - O minulém víkendu vyvrcholila jedna z divizí druhé nejvyšší inline hokejové soutěže, ve které působí i dvě chrudimská mužstva....Celý článek »
vydáno před 5 let 50 týdnů
Chrudim - Hokejová sezóna je definitivně u konce, na řadu přichází příznivci kolečkových bruslí. O minulém víkendu se rozjela první liga inline...Celý článek »
vydáno před 7 let 42 týdny
Polička - V loňské sezóně chrudimští inline hokejisté dokázali ovládnout finálový turnaj druhé nejvyšší soutěže v inline hokeji, stejný kousek se jim...Celý článek »
vydáno před 8 let 42 týdny
Černošice - Fantastický úspěch si z Černošic odvezli chrudimští inline hokejisté! Místní Eagles totiž dokázali dotáhnou finálový turnaj až do finále...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Chrudim - Místní derby viděl chrudimský zimní stadion, v rámci závěrečného kola druhé nejvyšší soutěže si to o body rozdaly celky IHC a Eagles. Právě...Celý článek »
vydáno před 4 roky 43 týdny
Chrudim - Prvoligový ročník inline hokeje je u konce, dva nejlepší z každé skupiny si to o celkový primát rozdají ve vzájemném souboji v Poličce. O...Celý článek »
vydáno před 4 roky 49 týdnů
Chrudim - Inline hokejové soutěže jsou na začátku měsíce května v plném proudu, chrudimský okres tentokrát čítá hned pět zástupců. A nováček -...Celý článek »
vydáno před 5 let 47 týdnů
Přerov - Světový šampionát inline hokejistů v kategorii Masters a veteránů viděl Přerov, který mohl oslavit velký český úspěch. Masters skončili ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 44 týdny
Chrudim - Extraligová sezóna 2017 pomalu ale jistě míří ke svému konci. Zbývá odehrát posledních pět duelů, které se všechny uskuteční o víkendu v...Celý článek »
vydáno před 9 let 44 týdny
Chrudim - Na začátku června dorazil na chrudimský zimní stadion celek Berounských Medvědů k velkému finálovému zápasu Českého poháru. Nadějný náskok...Celý článek »