Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 27 týdnů 2 dny
Slatiňany/Škrovád – Nepropásněte možná poslední příležitost vytvořit si pod dohledem zkušených lektorů své vlastní sochařské dílo v malebném...Celý článek »
vydáno před 1 rok 25 týdnů
Slatiňany/Škrovád – Škrovádské skály jsou dodnes tichým svědkem zajímavé historie. Při bližším zkoumání si můžeme představit, jak se zde kdysi těžil...Celý článek »
vydáno před 1 rok 45 týdnů
Heřmanův Městec – V sobotu 18. června se nedaleký Heřmanův Městec pokusí vybudovat tradici keramických trhů. Na náměstí budou řemeslníci a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 15 týdnů
Heřmanův Městec – V pondělí 24. ledna od 17 hodin se v místní sokolovně koná divadelní představení Deštivé dny od amerického autora Keitha...Celý článek »
vydáno před 2 roky 20 týdnů
Heřmanův Městec/Stojice – Ke kolizi na sněhu a neprůjezdnosti silnice I/37 došlo včera ve večerních hodinách za Stojicemi směrem na Holotín. Řidič...Celý článek »
vydáno před 2 roky 39 týdnů
Heřmanův Městec – Na křižovatce tří ulic se v úterý málem vyboural autobus jedoucí z Klešic. Vlivem prudkého zabrzdění se v něm zranily dvě cestující...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Heřmanův Městec – V pondělí 7. června v 9:55 došlo na silnici třetí třídy číslo 33748 přibližně 100 metrů od obce k dopravní nehodě, při níž...Celý článek »
vydáno před 3 roky 35 týdnů
Pardubice – Tuto sobotu můžete zažít tvorbu graffiti v Pardubicích na 22. Radical Family Jam 2020 a to v čase od 10:00 do 20:00. Následně...Celý článek »
vydáno před 4 roky 7 týdnů
Chrudim – Vchodem od řeky Chrudimky se dostanete do Výstavní síně divadla Karla Pippicha, kde ještě do 8. března trvá výstava obrazů Jaroslava...Celý článek »
vydáno před 4 roky 11 týdnů
Chrudim – Ve středu 12. února v 17 hodin začíná vernisáž výstavy obrazů Jaroslava Korečka. Po několika letech se opět autor setká se svými...Celý článek »