Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 17 týdnů
Nasavrky - Policejní oddělení v Chrasti se aktuálně zabývá případem opilce, jenž se nechoval dle podmínek sjednaných s nájemcem bytu, v...Celý článek »
vydáno před 9 let 4 dny
Pardubice - Při obchůzce v okolí vlakového nádraží si strážníci všimli muže, který odpovídal popisu hledané osoby.Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
Chrast - Zdejší policie se aktuálně zabývá případem, kdy namol opilý 53letý muž vyhrožoval ublížením na zdraví své přítelkyni. Případ se odehrál v...Celý článek »
vydáno před 9 let 29 týdnů
Chrast - Zdejší policie přijala oznámení místní ženy o tom, že jí její bývalý přítel vyhrožuje zapálením domu a auta. Že byl dotyčný, 50letý muž,...Celý článek »
vydáno před 9 let 35 týdnů
Chrudim - Hlídka policie zdejšího oddělení vyrážela k nahlášenému konfliktu, který se měl odehrát mezi 23letým mladíkem a jeho matkou. ...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Hlídce zdejšího policejního oddělení bylo v noci nahlášeno, že v ulici Dr. Peška se povaluje jakýsi opilec. Policisté na místě...Celý článek »
vydáno před 11 let 42 týdny
Pardubice – Pro dobrotu na žebrotu, asi tak hodnotil personál záchytky svou službu poskytnutou jednomu opilci, který u nich nějakou dobu střízlivěl....Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Chrudim/Slatiňany - V pondělí si byli dva provinilci vyslechnout na policejním oddělení sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem...Celý článek »
vydáno před 8 let 9 týdnů
Bošov - V nočních hodinách narazila policejní hlídka z chrasteckého obvodního oddělení  v Bošově na Chrudimsku na 33letého opilce...Celý článek »
vydáno před 8 let 10 týdnů
Chrudim - Před 18. hodinou vyrážela hlídka zdejšího policejního oddělení na jednu z místních ubytoven, kde po předchozí slovní výměně názorů...Celý článek »