Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 50 týdnů 16 hodin
Chrudimsko – Když policisté v březnu vyjížděli na základě oznámení řešit přestupek proti občanskému soužití do rodinného domu na Chrudimsku,...Celý článek »
vydáno před 7 let 48 týdnů
Chrudim - Jak již Chrudimské noviny před více než týdnem informovaly, na Kopanici hrozí reálné nebezpečí zranění. Z rozpadající se zdi zde padají...Celý článek »
vydáno před 8 let 20 týdnů
Pardubice - V sobotu po 22. hodině se v jedoucím autobusu MHD náhle ozvalo řinčení praskajícího skla z jeho boční části.   Řidič...Celý článek »
vydáno před 10 let 45 týdnů
Chrudim - V pondělí před polednem bylo strážníkům oznámeno, že v Široké ulici je jakýsi opilec a nadávkami tam obtěžuje zákaznice místního...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Ve čtvrtek dopoledne volali strážníkům ze společnosti VaK Chrudim, že tam mají agresivního zákazníka a není prý daleko k fyzickému...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Dnes ve čtyři hodiny ráno si strážníci při své pravidelné obchůzce v centru města povšimli, že před Barem Široká se to mezi sebou...Celý článek »
vydáno před 11 let 34 týdny
Chrudim - V neděli v podvečer oznámila strážníkům pracovnice ubytovny U Krkavce, že před ubytovnou je nějaký cizí muž, který jí a další...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Strážníci byli v úterý odpoledne přivoláni do Pardubické ulice. Byla zde nějaká žena, která osočovala kolemjdoucí a zasypávala je...Celý článek »
vydáno před 12 let 12 týdnů
Chrudim - Dnes v půl sedmé ráno volala strážníkům rozčílená paní ze sídliště U Stadionu, že se na zdejší autobusové zastávce poflakuje bezdomovec,...Celý článek »