Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 38 týdnů 5 dnů
Pardubice – Ve dnech 25. až 29. července proběhne na pardubickém zámku osmý ročník divadelního festivalu Pernštejnlove. V rámci festivalu vystoupí...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Oslavy mezinárodního dne architektury jsou tady. Jedenáctý ročník festivalu Film a architektura s podtitulem Body zlomů zavítá ve dnech 29...Celý článek »
vydáno před 1 rok 29 týdnů
Praha/Chrudim – Předseda Senátu Parlamentu České republiky Miloš Vystrčil (ODS) vyznamenal v Den české státnosti ve Valdštejnském paláci 19...Celý článek »
vydáno před 4 roky 42 týdny
Chrudim – Desatero problémů města má být relevantním průzkumem toho, co obyvatele města skutečně trápí a co by rádi viděli postavené, vylepšené, „...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – Pokud žadateli o dotaci město neodklepne celou požadovanou částku, obvykle se tento s faktickým stavem věcí smíří a zkusí získat peníze...Celý článek »
vydáno před 5 let 8 týdnů
Pardubice - Nový pořadatel Festivalu Zlatá Pecka 2019, spolek Zlatá Pecka, zahajuje svoji činnosti koncertem mladého geniálního klavíristy Jana...Celý článek »
vydáno před 7 let 30 týdnů
Chrudim - První ročník hip-hopového festivalu Chrufest proběhl v pátek 16. září v Klášterních zahradách. Prvotní obavy, které postupně vyplouvaly na...Celý článek »
vydáno před 7 let 34 týdny
Chrudim - Každý, kdo si chce pronajmout něco z majetku města, měl by se připravit na celou řadu podmínek, z nichž možná promile bude schopen...Celý článek »
vydáno před 7 let 1 týden
Chrudim - Mnozí si v tomto týdnu vybrali tři dny dovolené tak, aby mohli trávit svůj čas s rodinou, prohánět se na kolech a sjíždět řeky. Prázdniny...Celý článek »
vydáno před 11 let 1 týden
Chrudim - Víkend patřící chrudimským památkám, bramborám a dokonce i loveckým psům je už za dveřmi. Mraky se snad do té doby protrhají a slunce opět...Celý článek »