Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 6 let 39 týdnů
Chrudim – Centrum sociálních služeb a pomoci opět boduje! Alespoň v tomto smyslu informuje radnice o údajně grandiózním úspěchu své organizace, která...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Chrudim - Podpora, kterou se radnice zavázala poskytovat mladým umělcům, se jen tak nevytrácí - nejspíš proto, že ve vrcholných funkcích vedení města...Celý článek »
vydáno před 10 let 5 týdnů
Chrudim - Rekord v délce trvání zasedání městského zastupitelstva sice stále ještě pevně třímá ve svých rukou první místostarosta Miroslav Tejkl...Celý článek »
vydáno před 11 let 5 týdnů
Chrudim - Řádné zasedání městského zastupitelstva se tentokráte neslo v poklidné a věcné atmosféře. Starostu Petra Řezníčka (SNK-ED), který...Celý článek »
vydáno před 11 let 18 týdnů
Chrudim/Praha - Město čeká na zahájení stavby obchvatu už dlouhé roky. Celkově se ale vedou úvahy na tohle téma dokonce sedmdesát let. Včera se...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Chrudim - V pondělí se opět sešli naši drazí zvolení zástupci. Tentokráte už podvanácté. Program zasedání byl bohatý. Dokonce i několik bodů...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Na pondělním jednání zastupitelstva města Chrudim se budou probírat změny, které se týkají územního plánu a dotknou se každého stavebníka...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Na jednání zastupitelstva se opět mluvilo o vizuálním stylu. O dvou různých věcech, heraldice a marketingu, které, jak se ukázalo, jdou...Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim – Starosta František Pilný (ANO 2011) se vyjádřil, že by byl rád, kdyby k průlomu v řešení opuštěného Hotelu Bohemia Chrudim došlo ještě za...Celý článek »
vydáno před 2 roky 30 týdnů
Chrudim – Zastupitelstvo schválilo záměr financovat přístavbu hasičské zbrojnice v městské části Markovice. Z přítomných 26 zastupitelů se hlasování...Celý článek »