Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 45 týdnů
Bítovany/Hošťalovice/Vysočina - Celkem tři obce z Chrudimska se budou letos ucházet ve dvacátém jubilejním ročníku soutěže Vesnice roku o tento titul...Celý článek »
vydáno před 4 roky 24 týdny
Pardubice - Kůrovcový štáb Pardubického kraje má za sebou své třetí jednání. Zástupci Pardubického kraje, Ministerstva zemědělství ČR, Lesů ČR,...Celý článek »
vydáno před 4 roky 1 týden
Lozice - V Lozicích nedaleko Chrudimi se v neděli uskutečnilo slavnostní vyhlášení krajského kola Vesnice roku 2019. Z rukou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 46 týdnů
Nasavrky – Novou zpracovatelskou linku pro včelařský velkoprovoz a prostory pro výuku má od tohoto týdne v provozu Střední odborné učiliště včelařské...Celý článek »
vydáno před 5 let 39 týdnů
Ve čtvrtek  21. června v 18 hodin se uskuteční vernisáž výstavy Malíři Vysočiny ve velkém sále hostince ve Rváčově. Výstavu uvede starosta obce...Celý článek »
vydáno před 9 let 1 týden
Vysočina/Svobodné Hamry - Hasiči z Hlinska a dobrovolní hasiči z Trhové Kamenice vyráželi do zdejšího zemědělského družstva likvidovat...Celý článek »
vydáno před 9 let 43 týdny
Bor u Skutče - Náměstek ministra a ředitel sekce ochrany přírody a krajiny Vladimír Dolejský a krajský radní pro životní prostředí, zemědělství a...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Pardubice - O strategii v zemědělství, potravinářství a na venkově v období 2014 - 2020, kterou připravuje ministerstvo zemědělství, jednali...Celý článek »
vydáno před 11 let 26 týdnů
Chrudim - V Regionálním muzeu byla otevřena výstava obrazů Jana Odvárky. Expozici můžete zhlédnout až do 11. listopadu denně od 9 do 12 a od 13...Celý článek »
vydáno před 11 let 50 týdnů
Pardubice - Krajský radní Václav Kroutil (ČSSD) seznámil delegaci odborníků z Bulharska s tím, jak kraj přistupuje k protipovodňovým...Celý článek »