Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 9 let 50 týdnů
Chrudim - Majitel Pizzerie pod letištěm není jediný, kdo má z uzavřené Škroupovy ulice v místech za železničním přejezdem vrásky na čele....Celý článek »
vydáno před 1 rok 28 týdnů
Chrudim – Prašnost, omezení dopravy a nespokojenost některých občanů s sebou nese budování kanalizace v Medlešicích. Především starší obyvatelé byli...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – K nejpalčivějším problémům posledně konaného Desatera problémů města Chrudim očima zdejších občanů patřila rekonstrukce smuteční síně....Celý článek »
vydáno před 2 roky 18 týdnů
Chrudim/Medlešice – Vybudování kanalizace je běh na dlouhou trať. A nastávají také otázky, které řeší asi každý občan obce, kde se plánuje vybudovat...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Chrudim – Rallye Železné hory je jenom jedním z pěti závodů Českomoravského poháru rallye. Další rallye jiných pořadatelů se konají v různých koutech...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Pardubický kraj – V rámci rozvoje infrastruktury v oblasti vodního hospodářství bylo ve druhém kole schvalování dotací rozděleno přes 20 milionů...Celý článek »
vydáno před 3 roky 36 týdnů
Chrudim – V minulých letech uzavírky doslova sešněrovaly město. Stačí vzpomenout na uzavřenou Palackého třídu. V létě 2020 probíhají ve městě a v...Celý článek »
vydáno před 4 roky 8 týdnů
Lukavice – V rámci pátečního výjezdu na Chrudimsko navštívil hejtman Martin Netolický (ČSSD) obec Lukavice nedaleko Nasavrk. Se starostou...Celý článek »
vydáno před 4 roky 19 týdnů
Chrudim – Přes některé výtky škarohlídů, výsledky revitalizace náhonu v Parku Střelnice jsou jednoznačně pozitivní. Bahno úspěšně zmizelo v...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim/Medlešice – Začátkem letošního roku přinesly Chrudimské noviny informace o tristním stavu hasičské zbrojnice a další objektů v místní části...Celý článek »