Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 2 roky 7 týdnů
Chrudim – Pokud jste byli v pondělí odpoledne nakupovat do Penny Marketu v ulici Obce Ležáků, možná jste si všimli slovní potyčky na tamním...Celý článek »
vydáno před 2 roky 14 týdnů
Chrudim – Na konci listopadu, místo do dvou měsíců od podpisu smlouvy z 26. července, dorazila konečně zásilka opakovaně omyvatelných kelímků, ale...Celý článek »
vydáno před 3 roky 1 týden
Chrudim – Spojnic mezi bývalým okresním městem a sousedními Slatiňany je několik a každá z nich svým způsobem čeká na všemožná omezení, která...Celý článek »
vydáno před 4 roky 47 týdnů
Chrudim – O tom, že celá Česká republika se pomalu posouvá do jiného klimatického prostoru, není asi sporu. Přestože údajně spadne stále stejné...Celý článek »
vydáno před 5 let 32 týdny
Chrudim – Starý sběrný dvůr nevyhovoval už léta. Není proto divu, že město přistoupilo k jeho rekonstrukci a podstatně přitom rozšířilo i kapacitu....Celý článek »
vydáno před 6 let 15 týdnů
Chrudim – Každé auto občas potřebuje opláchnout. Nabízí se několik možností, jak dosáhnout kýženého výsledku – buď vzít doma do ruky hadr a kbelík s...Celý článek »
vydáno před 6 let 19 týdnů
Chrudim – Sotva skončila rekonstrukce kanalizace pod ulicí Obce Ležáků, mají řidiči opět o „radost“ postaráno. V těchto dnech totiž silničáři znovu...Celý článek »
vydáno před 6 let 1 týden
Chrudim – Koncem srpna vypsalo město výběrové řízení, z nějž měl vzejít nový šéf stavebního odboru. Vždy, když se takové „výběrko“ koná, visí ve...Celý článek »
vydáno před 6 let 34 týdny
Chrudim – Pro někoho předem připravené divadlo, pro jiné šance chopit příležitost za „pačesy“ a dostat se na místo, z nějž prakticky nehrozí vyhazov...Celý článek »
vydáno před 6 let 46 týdnů
Chrudim – Majitelé pozemků, které těsně sousedí s budoucí stanicí rychlé záchranné služby U Stadionu, mají teď unikátní možnost se ke stavbě vyjádřit...Celý článek »