Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 46 týdnů 6 dnů
PŘEHLED / Zatímco politici hnutí ANO kritizují kabinet Petra Fialy (ODS) za drahé potraviny, holding Andreje Babiše (ANO) má na určování cen zásadní...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Chrudim – Kvůli pandemické situaci ještě přibylo lidí, kteří využívají pomoc potravinových bank. Kromě dříve v Chrudimi zapojených obchodů Tesco nebo...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Chrudim - Ve středečních ranních hodinách přijali policisté oznámení od nelhostejných obyvatel v okolí, že slyší řinčení padajícího skla. Na místo...Celý článek »
vydáno před 8 let 15 týdnů
Chrudim - Dlouhé dva roky trvala přetahovaná o městský dům v Poděbradově ulici, který v té době „vesele“ dál chátral. Slatiňanský podnikatel Martin...Celý článek »
vydáno před 9 let 27 týdnů
www.kotarbova.cz - Obchodníci a reklamy z nás dělají blbce. Promiňte ten výraz, ale jinak se to ani nazvat nedá. V hypersupermarketu prodávají...Celý článek »
vydáno před 11 let 6 týdnů
Chrudim - Ve středu po 17. hodině oznámila strážníkům pracovnice prodejny Kaufland, že tam mají zloděje, který se chystal odejít se zbožím bez...Celý článek »
vydáno před 11 let 7 týdnů
Chrudim - Za nákupem do jednoho z místních obchodů se odpoledne vydal 36letý chlapík z Chrasti. Za opasek svých kalhot si dal dva rohlíky,...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Chrudim - Během čtvrtka zadrželi pracovníci ostrahy prodejny Billa dva zloděje, kteří si chtěli odnést kradené zboží. Na oba čekala tisícikorunová...Celý článek »
vydáno před 11 let 43 týdny
Chrudim - Pracovnice prodejny Kaufland ve čtvrtek v podvečer informovala strážníky o zadržení zlodějky, která se u nich v prodejně pokusila ukrást...Celý článek »