Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 5 let 35 týdnů
Chrudim – Vedra nám prý skončila, těšit se můžeme na příjemné teploty kolem dvacítky a také sem tam nějaký ten deštík. Po letním půstu, kdy vysušená...Celý článek »
vydáno před 15 týdnů 2 dny
Chrudimsko – Řidič pod vlivem vodky, aby prý zahnal únavu, jak vysvětloval policii, ujel několik hodin jízdy, než narazil do několika stromů a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Hlinsko – Desetitisícové město má nejen očkovací centrum, kam se sjíždějí lidé z širokého okolí, protože si tu můžete vybrat ze všech tří vakcín...Celý článek »
vydáno před 2 roky 25 týdnů
Chrudimsko – Mají nový název, ale pořád jsou to ty samé vyhlášené ručně malované a foukané tradiční vánoční ozdoby, dřívě vyráběné v Horním Bradle....Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Třemošnice/Podhrádí – Ani pokud máte rádi Rollling Stones a jen tak vás něco neodradí, Hedvíkovské rokli se od pondělí 4. října raději vyhněte. Mohlo...Celý článek »
vydáno před 2 roky 1 týden
Chrudim/Hlinsko – Druhé největší město Pardubického kraje dostává od nedalekého Hlinska na frak v mnoha oblastech. Chrudimské noviny nedávno psaly o...Celý článek »
vydáno před 2 roky 45 týdnů
Chrudim – Celá země se probírá z covidového oparu, snad za to může očkování, snad, a to spíše, celková promořenost společnosti. Kultura, sport a...Celý článek »
vydáno před 2 roky 48 týdnů
Hlinsko/Kladno/Čertovina – Páteční spěch si vyžádal hromadnou dopravní nehodu se zraněním a na několik hodin uzavřenou silnici první třídy číslo 34...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Horní Bradlo – Coronavirus a vládní opatření dopadají jako sekyra na mnohé podnikatele a živnostníky. Tradiční výrobce vánočních ozdob, který sídlí v...Celý článek »
vydáno před 3 roky 9 týdnů
Chrudim – Svoz bioodpadu konečně začne. Kompostéry, které měly před lety tento problém vyřešit, se příliš neosvědčily. Zlí jazykové tvrdí, že ve...Celý článek »