Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 1 rok 36 týdnů
Chrudim – Chrudimští strážníci se můžou díky všímavému oznamovateli pochlubit úspěšným zásahem v zahrádkářské kolonii u Ploché dráhy, kam...Celý článek »
vydáno před 3 roky 14 týdnů
Chrudim/Třemošnice/Sezemice – Hasit celodřevěné chatky v tomto počasí je ohnivé peklo. Na vině je silný mráz, který vytváří z proudů vody prakticky...Celý článek »
vydáno před 4 roky 33 týdny
Pardubice - Před dvěma lety objevil náhodný nálezce u obce Kladina u Sezemic velkou nádobu z bronzové slitiny. Archeologové ji datovali do období...Celý článek »
vydáno před 7 let 44 týdny
Chrudim/Svídnice - Od pondělí 14. června se policisté z Chrasti zabývají případem vykradené chaty ve Svídnice. Neznámý poberta si zde nebral servítky...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Sezemice - Profesionální hasiči z Pardubic a dále dobrovolní hasiči z Rábů, Sezemic a Dašic vyráželi v úterý v půl jedenácté...Celý článek »
vydáno před 8 let 28 týdnů
Pardubice/Sezemice/Lány u Dašic - Pardubičtí profesionální hasiči ale i dobrovolní hasiči z Rábů a Dašic vyráželi v neděli před 15. hodinou...Celý článek »
vydáno před 8 let 39 týdnů
Počáply/Pardubice -  K dopravní nehodě policejního auta s BMW došlo v prvních minutách nedělního dne v Počáplech na Pardubicku.Celý článek »
vydáno před 8 let 1 týden
Liboměřice - V neděli 3. května kolem 20. hodiny došlo v této obci na Heřmanoměstecku k požáru chaty. Ta se vzňala od plastového koše, do...Celý článek »
vydáno před 9 let 10 týdnů
Choltice/Sezemice - Pátek třináctého se stal během dopoledne osudným hned dvěma řidičům osobních aut. „Hasiči ze stanice Přelouč vyjížděli 10 minut...Celý článek »
vydáno před 9 let 13 týdnů
Chrudim/Presy - Od první poloviny ledna se zdejší policie zabývá krádeží vloupáním do jedné z chat v Janderově. Po pár dnech se policistům...Celý článek »