Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 16 týdnů
„Skatepark už zavřeli, teď je na řadě ještě ta prohnaná sjezdovka v Hlinsku, milášku,“ jakoby znělo z úst těm, kteří jakoby z oka Glumovi od...Celý článek »
vydáno před 9 let 24 týdny
Hlinsko - Zdejší policie se aktuálně zabývá případem krádeže bouracího kladiva a lžíce od bagru. K události došlo podle policie v jedné...Celý článek »
vydáno před 10 let 3 týdny
Slatiňany/Kochánovice - V neděli byl na policii nahlášen nález podezřelého předmětu připomínajícího dělostřeleckou minu. „Tuto informaci nám...Celý článek »
vydáno před 10 let 12 týdnů
Hlinsko/Litomyšl - Chrudimská kriminálka stíhá v minulosti již soudně trestaného 32letého muže z Chrudimska pro krádeže a neoprávněné...Celý článek »
vydáno před 10 let 13 týdnů
Kladno - Kolem 21. hodiny vyráželi hlinečtí policisté do zmiňované obce k opilci, který se tam povaloval přímo na silnici.Celý článek »
vydáno před 10 let 23 týdny
Jeníkov - Ve zmiňované obci, zhruba čtyři kilometry vzdálené od Hlinska, zůstaly majiteli osobního auta oči pro pláč, když zjistil, že mu z něho...Celý článek »
vydáno před 10 let 32 týdny
Dědová - Odpoledne vyrážely do zmiňované obce na Hlinecku dvě hasičské jednotky. Pod koněm se tady totiž propadla podlaha bývalé, dnes již...Celý článek »
vydáno před 11 let 11 týdnů
Studnice - Do této obce na Hlinecku vyráželi jednotky hasičů k nahlášenému požáru septiku. „Majitel tady čerpal septik, který byl z plastu a byl...Celý článek »
vydáno před 11 let 24 týdny
Skuteč/Krouna/Předhradí - Sotva nastal první listopadový den, měli hasiči plné ruce práce. Postaral se jim o ni silný vítr, který se přehnal i přes...Celý článek »
vydáno před 11 let 36 týdnů
Hlinecko/Třemošnice - Policisté přijali dvě oznámení o krádeži motocyklů, ke kterým došlo v nočních hodinách z úterý na středu. První...Celý článek »