Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 3 roky 4 týdny
Luže – Park, který založil profesor MUDr. František Hamza v 1. desetiletí 20. století, je využíván především pro terapii klientů léčebny. Nachází se...Celý článek »
vydáno před 4 roky 48 týdnů
Krásná krajina kolem Luže zaujme snad každého návštěvníka. Od Keltů počínaje, stavitele hradu Košumberk i stavitele chrámu na Chlumku, až po po...Celý článek »
vydáno před 8 let 25 týdnů
Pardubice - Revitalizace pardubického Lesoparku Dukla pokračuje podle plánu. V současné době se už dokončuje pokládka dlažebních kostek, které...Celý článek »
vydáno před 9 let 40 týdnů
Nasavrky - Střední odborné učiliště včelařské, včelařské vzdělávací centrum v Nasavrkách, zve na Den otevřených dveří, který se koná v sobotu 21...Celý článek »
vydáno před 10 let 1 týden
Pardubice - Několikaměsíční uzavírka ulice Teplého ulice trápí obyvatele sídliště Dukla. Rekonstrukce této důležité dopravní tepny komplikuje...Celý článek »
vydáno před 11 let 16 týdnů
Pardubice - Sídliště Dukla a Višňovka mohou získat z prostředků Evropské unie dalších 6,5 milionů korun na rekonstrukci bytových domů.„Žádosti je...Celý článek »
vydáno před 11 let 25 týdnů
Pardubice - Plánovaná rekonstrukce zdejšího přednádraží se posunula opět o krok dále. Dopravní podnik města Pardubic totiž v pondělí 1. října...Celý článek »
vydáno před 11 let 28 týdnů
Pardubice - Už několikrát se objevil záměr vybudovat lávku pro pěší v lokalitě sídliště Dukla. Právě tato lávka by přemostila železniční koridor...Celý článek »
vydáno před 11 let 32 týdny
Chrudim - Dnes se podívám do trošku vzdálenějšího koutu našeho kraje, ale určitě to bude stát za to. Akce, jakou je Cihelna, se koná jednou do roka a...Celý článek »