Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 23 hodiny
Chrudim – Radní města Chrudim schválili memorandum ke vzniku Centra pro komplexní využití odpadu (CEKVO). Zatím je podle starosty Františka Pilného (...Celý článek »
vydáno před 37 týdnů 1 den
Chrudim – Na rozdíl od jiných ne tak podstatných věcí už dvanáct dnů visí bez komentáře dříve zainteresovaných politiků na úřední desce "...Celý článek »
vydáno před 1 rok 42 týdny
Chrudim – Obyvatele Markovic si mohou částečně oddechnout. Zastupitelé v pondělí odhlasovali vypuštění kompostárny z plánovaného záměru výstavby...Celý článek »
vydáno před 1 rok 44 týdny
Chrudim – Územní plán města Chrudim prozatím nepočítá s ničím, co by bylo zacílené na likvidaci odpadu. Ve hře jsou dotace a celý záměr výstavby...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Součástí příprav velkého sběrného dvora v průmyslové zóně západ je i zhotovení průzkumného geologického vrtu. Starosta František Pilný (ANO...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – V současnosti probíhá na Krajském úřadě Pardubického kraje zjišťovací řízení v rámci posuzování vlivů na životní prostředí (EIA) k...Celý článek »
vydáno před 2 roky 10 týdnů
Chrudim – Pracovníci Technických služeb Chrudim už začali od 6. ledna pomalu odstrojovat vánoční stromeček na Resselově náměstí. Ve čtvrtek ráno jej...Celý článek »
vydáno před 2 roky 17 týdnů
Chrudim - Veřejné projednání v průmyslové zóně, kde měla v budoucnu stát kompostárna, vzbudilo mezi přítomnými v září 2020 velké emoce. Vše bude...Celý článek »
vydáno před 2 roky 29 týdnů
Slatiňany – Kauza kompostárny, která se městu nedaleko Chrudimě poněkud vymkla z rukou, má pokračování. Kdo by se domníval, že radnice vedená Ivanem...Celý článek »
vydáno před 2 roky 33 týdny
Slatiňany – Kompostárna v režii města je bohulibý a dobrý záměr. Lidé, kteří nemají možnost likvidovat bioodpad ve svém kompostéru, rádi využívají...Celý článek »