Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 24 týdny 3 dny
Chrudim – Jak to vypadá s parkovištěm U Stadionu po vykáceném lese u železniční trati? Radní Aleš Nunvář (Piráti) zařídil realizaci sjezdu na...Celý článek »
vydáno před 28 týdnů 6 dnů
Chrudim – Město a Ředitelství silnic a dálnic ČR budou vést společně projektové řízení na dodavatele rekonstrukce obchvatu od kruhového objezdu u...Celý článek »
vydáno před 2 roky 6 týdnů
Chrudim – Lze odklonit tranzitní dopravu z města dříve než za deset let? Někteří občané postřehli, že i přes určitý pokles tranzitní...Celý článek »
vydáno před 4 roky 3 týdny
Chrudim – Děje se to na mnoha místech po celém městě a změna na obzoru rozhodně není. Tedy, změna k lepšímu. Zhoršování situace naopak očekávat lze....Celý článek »
vydáno před 5 let 16 týdnů
Chrudim – Uzavření průchodu Parkem Střelnice, který si vyžádal Ekomonitor, se lidem nelíbilo. Obcházet a v případě cyklistů i objíždět zapovězenou...Celý článek »
vydáno před 5 let 17 týdnů
Chrudim – Oblíbené, unikátní, hojně navštěvované. Takové jsou tradiční vánoční trhy, jež pořádá Zahradnictví Mikan na Blehovsku. Všechny zmíněné...Celý článek »
vydáno před 5 let 29 týdnů
Chrudim – Od otevření první části obchvatu si mnozí slibovali ulehčení dopravě v krizových částech města. Ne všechny sny a tužby však došly svého...Celý článek »
vydáno před 7 let 7 týdnů
Chrudim – Silnice dostávají v zimním období pořádně zabrat. Nejvíce na výmoly a díry trpí vozovka v ulici Obce Ležáků, kde každý rok silničáři...Celý článek »
vydáno před 7 let 29 týdnů
Chrudim - Dopravní značení ve městě není vždy nejlepší. Ať už se jedná o historické centrum města zaplevelené dopravními značkami tak, že si jich...Celý článek »
vydáno před 7 let 36 týdnů
Chrudim - Ulice Na Ostrově a maximální povolená rychlost ve směru od retardéru ke kruhovému objezdu u Tesca, nedá řidičům spát. Oprávněně se ptají,...Celý článek »