Chrudimské noviny

Dnes: 2°C
Zítra: 4°C
Pozítří: 3°C
vydáno před 8 let 19 týdnů
Chrudim - Adventní setkání nad obchvatem města uspořádali ve čtvrtek 3. prosince Chrudimští patrioti. Pozvánku k zhruba hodinové diskuzi v kině Muzea...Celý článek »
vydáno před 9 let 37 týdnů
Chrudim - Po prodloužení uzavírky části Škroupovy ulice z důvodu pokládání nového povrchu silnice dochází u další uzavřené komunikace k ...Celý článek »
vydáno před 10 let 20 týdnů
Chrudim/Medlešice - Stranou jakéhokoliv zájmu veřejnosti i lokálních politiků byl v pátek odpoledne otevřen nadjezd, který v budoucnu překlene...Celý článek »
vydáno před 10 let 28 týdnů
Chrudim - Další kontrolní den má za sebou jedna z částí budovaného silničního obchvatu města. Stavební dozor se tentokrát vydal...Celý článek »
vydáno před 11 let 9 týdnů
Chrudim - Rozšíření kompetencí starosty a místostarostů schválili městští radní. Dochází tak ke změně v dohledu nad jednotlivými odbory úřadu....Celý článek »
vydáno před 11 let 45 týdnů
Bývalý starosta a současný poslanec Jan Čechlovský (ODS) popírá, že vyjednává o nové radniční koalici a současně jedním dechem dodává, že vedle...Celý článek »
vydáno před 11 let 46 týdnů
Že to nebude fungovat, se vědělo od začátku. Taková plejáda politických stran a subjektů se totiž v radniční koalici jen tak hned nevidí - ČSSD...Celý článek »
vydáno před 11 týdnů 8 hodin
Chrudim – Současná kronikářka města Chrudim Lenka Tichá oznámila, že ze své pozice odchází. Ke konci roku 2024 rezignuje a na její místo bude muset...Celý článek »
vydáno před 16 týdnů 6 dnů
Chrudim – Ještě před rozedněním vyjížděli chrudimští hasiči k nehodě na obchvatu, při které se střetla dodávka s nákladním autem. Muži už...Celý článek »
vydáno před 29 týdnů 5 dnů
Slatiňany/Kunčí – Celkem pět jednotek integrovaného záchranného systému se podílelo včera od 15:20 na odstraňování následků tragické dopravní nehody...Celý článek »